line-new

Byg badeværelser med vores

vandtæt vægsystem

line-new

Det sikre valg

Et vådt rum er nok bygningens mest komplicerede plads til at bygge. Vores ambition har altid været at udvikle et vægsystem på en enkel måde at løse mange af disse problemer.

Fibo er den perfekte mulighed for våde værelser og andre krævende rum. Fibo vægpaneler giver vandtætte, hygiejniske vægge i mange forskellige farver og design. Du kan skabe et nyt badeværelse på få dage, og den vandtætte overflade vil vare i mange år.

line-new

Marcato kommer i en række farver, overflader og fliser størrelser. I vores Marcato kollektion finder du design i træ, cement og forskellige typer stenoverflader. Kombiner lyse og mørke strukturer for at give rummet et unikt udseende. Du er velkommen til at bruge vores 30 cm brede panel til at skabe en slående, moderne effekt.

line-new

Fortissimo kollektionen leveres i forskellige farver, overflader og fliser størrelser. Fortissimo er en meget alsidig samling, hvor du får alt fra blanke blomstermønstre til træstruktur i overfladen. Du kan også finde højglans og silkeoverflader og stenimitationer her.

line-new

Crescendo-samlingen er et tredimensionelt vægpanel. Der er både højde og overfladeforskel mellem fliser og led. Hvis du vil have et moderne og eksklusivt badeværelse, er Crescendo et naturligt valg, som du vil nyde i mange år. Humps kan variere med +/- 2 mm, hvilket giver Crescendo et levende og naturligt indtryk.

line-new

For indretningsarkitekter, arkitekter og kreative sjæle har vi samlingen Fibo Color. Vi kan levere 20 forskellige farver i højglans og 12 forskellige farver i ekstra matt.

line-new

Adagio er en spændende samling af strukturer uden et blomstermønster. Opret en følelse af Italien eller Grækenland med marmor og andre flotte stenstrukturer.

line-new

Legato er et stilfuldt alternativ til badeværelset eller andet rum, der kræver vandtætte løsninger. Samlingen består af glatte vægpaneler uden et fliseremønster. Farverne er lyse eller lysegrå, hvilket giver rummet et moderne og stramt indtryk.