white-line

Hvad er Fibo?

line

Vi er lidenskabelige med en ny tænkning i skandinavisk design

Fibo startede i lille skala som en lille fabrik til vægpaneler af norsk træ. Vores ambition var at udvikle et vægsystem, der let løser alle problemer med det våde rum.

I dag er Fibo blevet det første valg af håndværkere, som vi fortolker som et kvalitetscertifikat.

Selvom du kun planlægger at renovere et lille badeværelse, er det sikkert at vide, at vores erhvervskunder vælger Fibo - når fejl ikke er en mulighed. Vores kundeservice har mange års erfaring og teknisk ekspertise. Du kan regne med os, om du planlægger at renovere et lille badeværelse eller designe et stort offentligt rum.

line

Badeværelset i FIBO Future

Med våde rumplader, behøver du ikke bekymre dig om din renovering af badeværelset.
Fem gange hurtigere end fliser og en samlet besparelse på op til 60%.
Glem alle trin med fix, fælles, primer og fugtbarriere. Alt er allerede i disken.
Godkendt til våde værelser og 15 års garanti.
Se på vores sammenligning og indse fordelene ved FIBO.

Fibo – høj kvalitet, vandtæt, enkelt, overkommeligt og miljøvenligt

Fibo er en førende leverandør af vandtætte vægsystemer af høj kvalitet. Vores vægsystemer er meget enkle at installere, og mere overkommelige og miljøvenlige end fliser. Godkendt i henhold til vådrumsnormen og med 15 års garanti.

Fibo produceres i Lyngdal i Norge, hvor vi udvikler næste generation af vægsystemer til krævende rum. Vi har indrettet tusindvis af skandinaviske boliger, lejligheder og offentlige virksomheder siden 1951.

Miljøvenlige vægsystemer

Fibo er førende inden for udvikling og produktion af vægpaneler til brug i badeværelser og andre krævende miljøer, hvor der stilles høje krav til fugtbestandighed og slidstyrke.

Vi lytter til vores kunders behov og tager vare på miljøet. Miljøbevidst produktion er en selvfølge for os. Derfor producerer vi vores paneler i 100 % rene, PEFC-godkendte træsorter, og vi bruger kun leverandører, der lever op til vores egne krav til genvinding i alle led. Vores engagement i bæredygtighed gennemsyrer alle vores aktiviteter.

aqualock-vit

Aqualock

Grunden til, at Fibo kan give hele 15 års garanti, er Aqualock®, Fibos patenterede løsning til usynlige fuger.

Aqualock® blev lanceret i 2005 og revolutionerede markedet ved at sætte en ny standard for usynlige og vandtætte fuger. Aqualock® er hemmeligheden bag dit trygge og flotte rum.

ffv@2x

Fagrådet for våtrom (FFV)

I Byggebransjens våtromsnorm (BVN) stilles det krav til forskjellige produkter til bruk i våtrom, spesielt produkter som har særlig stor betydning for våtrommets tetthet og bestandighet.

Fibo veggpanel er et slik produkt og er godkjent og anbefalt av FFV.

epd

Fibo Miljødeklarasjon

Veggpanel og Kitchen Board. Fibo har fokus på miljøet. Her finner du vårt EPD dokument, som også er grunnlag for BREEAM score. Dette dokumentet viser produktet fra "vugge til grav".
grønt-punkt-1

Grønt Punkt

Gjennom EUs emballasjedirektiv plikter bedrifter som sender varer med emballasje ut i det norske markedet å ta miljøansvar når den er tom.

Fibo er stolt over å være en av bedriftene som tar dette miljøansvaret, og har rettigheten til å merke produktene våre med grønt punkt.

mk

MK

Produktsertifisering for Danmark

pefc

PEFC

Fibo er opptatt av å være bærekraftig, dette er også bevist gjennom vårt arbeid for å være PEFC sertifisert

sintef@2x

Sintef

Fibo veggpanel har typegodkjenning utstedt av Sintef byggforsk. Denne viser at produktet er godkjent til bruk i våtrom og våtsone.

sp-logo-fibo

SP

Vår typegodkjenning i Sverige. Tilsvarende godkjenning som vi har via Sintef i Norge.

vtt

VTT Finland

,Produktsertifisering for Finland.