white-line

Moderne funkishus
på Jæren

line

Kunde:
Familien Vold

Beskrivning:

Et moderne funkishus på Jæren. Med en fantastisk udsigt udover Jærlandet, ligger familien Volds moderne funkishus. Da Martin og familien byggede nyt hus i 2016, ville de have et funktionelt hus med store gode rum, tilpasset en aktiv familie. Resultatet var en BoligPartner-funktion med meget

lys og store vinduer og effektive og stilfulde overflader. På begge badeværelser og i vaskerummet valgte de vægpanelet fra Fibo. Som Martin siger: «Med Fibo vægpanelet kan du oprette et moderne badeværelse med et godt design, der er hurtigt og nemt at montere.» Både det første og det andet badeværelse har kombineret hvide vægpaneler med en kontrastvæg indvendigt i bruseren. «Badeværelserne har et tidløst udtryk, samtidig med at du giver et mørkt panel designelement i brusebadet. Fordelen er også, at Fibo-panelerne er nemme og nemme at holde rent, perfekt til en stor familie, der bruger badeværelserne meget. »

Vaskerummet i stueetagen har også et Fibo vægpanel. Her er en helt almindelig type, der anvendes i en moderne grå farve. «Vi ville også bruge Fibo vægpanelet i vaskerummet. Med børn, der deltager i mange aktiviteter og mange tøj ændrer sig i løbet af en dag, ville vi have vægge, der tåler en slag og har en robust og holdbar » siger Martin.

«Vi har nu boet i vores nye hjem i næsten et år og er meget tilfredse med valget af Fibo vægpanel. Både badeværelser og vaskerummet er i daglig brug, og vi er glade for, at vi valgte Fibo, der kan modstå det godt og kun behøver let rengøring. »

Martin vold

Fordele

Modernt

Enkelt att montera

Lätt att hålla rent

fibo-copyright
small-line-white

Design og inspiration

Se vores kollektioner

small-line-white

Har du brug for hjælp til at komme i gang?

Læs vores monteringsanvisning

small-line-white

Udforsk Fibo Visualiser

Design dit rum